Thursday, January 11, 2007

16-11 - Ud til Yokohama



Starter med at låse mig selv ud af værkstedet (hænge-, bøjle og almindelig lås), rokere rundt på maskinerne, så min Nimbus kan transportere mig hen et sted med varme og the. Fortryder ikke nattens logi, trods kulden og en trafiklarm, som selv ikke mine 1.200 kr.'s ørepropper kan holde ude. Fem timers søvn fik jeg..... Får så vasket maskinen, lige i tide til den skal fotograferes og jeg interviewes til et mainstram mc-blad herovre. Nogenlunde relevante spørgsmål, Crazy Pete oversætter begge veje, det sædvanlige chok da jeg fortæller om danske afgifter – og det sædvanlige chok over at jeg ikke klager over skatterne – flere billeder, og så er der kun tilbage at vente på at bladet en dag sendes fra Japan.
-
Kører ad det samme motorvejssystem som i går aftes, på vej mod Yokohama, hvor jeg skal overnatte hos en Servasvært. Rent økonomisk er der slet ingen ræson i det, vejafgifterne og benzinen taget i betragtning, men det skal lige prøves bare denne ene gang. Desuden vil jeg et smut omkring en Mooneyes hotrod-butik her i byen i morgen, og tale med firmaet som skal sende Nimbussen tilbage – det ligger også her et sted – før jeg indlogerer mig på det billige Hotel New Koyo for resten af tiden i Japan.
-
Finder efter lidt besvær togstationen, hvor værten Yoshiko Obe vil møde mig, for her i Japan er det altid de sidste 500 meter der er rigtig besværlige. Anyway, hun dukker op, og over middagen finder jeg ud af, at hendes engagement i organisationen især skyldes 1) ønsket om at lære mere engelsk og 2) at hendes nu treårige søn bliver vant til at omgås 'gajins' – fremmede. Som lidt over halvdelen af kvinder herovre, blev hun hjemmegående, efter at have født første barn. Hun håber dog på at få et job igen snart.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hej Kim
Du har et eller andet med Starwars. Der kommer en stormtrooper på en raket scooter..

8:00 PM  

Post a Comment

<< Home